Energetische therapie HaarlemEnergetische therapie Haarlem

Energetische therapie
& Yoga - Haarlem

Energetische therapie
& Yoga

Energetische therapie Haarlem
Indicate Spirit - helping people

Volledig leven

Het mooiste leven leiden. Dat willen we toch allemaal? Helaas is dat niet altijd zo eenvoudig. Misschien heb jij last van lichamelijke of geestelijke klachten zoals rugpijn, vermoeidheid, depressie of burnout? Of je hebt gevoel dat je ergens in blijft hangen? Dit zijn signalen dat er blokkades zijn waardoor jouw levensenergie niet optimaal stroomt.

Levensenergie

Levensenergie is de mysterieuze kracht die ons hart doet kloppen en ons met elkaar verbindt. Vanuit Yoga wordt deze Prana genoemd en de Chinezen noemen haar Chi. Als de levensenergie niet goed stroomt dan ervaar je belemmeringen om volledig te kunnen leven.

Blokkades transformeren

Mijn naam is Eric Huisman en ik heb een gave gekregen om blokkades op te sporen en te transformeren zodat levensenergie weer kan stromen. Zelf heb ik ook veel hulp ontvangen toen dat nodig was en ik voel mij dankbaar om nu terug te kunnen geven aan anderen in de vorm van energetische therapie en Yoga. Op deze website vind je meer informatie maar je kan vrijblijvend altijd contact met mij opnemen of een afspraak maken.

Ps Als je levensenergie maar vaag vindt, begrijp ik dat heel goed, want ik heb een achtergrond als softwareontwikkelaar en er is er niets mis mee om sceptisch te zijn.

“Often the hands will solve a mystery that the intellect has struggled with in vain.” – Carl Jung

Nieuwste blogs

Free Spirt Yoga

Free Spirit Yoga – online lessen

Je kunt nu mijn Yoga lessen online volgen. Ik heb namelijk gemerkt…
compassievolle hart

Het compassievolle hart

Waarom is het compassievolle hart zo belangrijk? En hoe heb…
Psoas spier

Psoas spier en stress klachten

Heb je last van stress gerelateerde klachten? Je voelt jezelf…

Over mij

Eric Huisman - portretIk ben Eric Huisman, een Yogi, energetisch therapeut, Yoga leraar, software ontwikkelaar, vader van een mooie zoon, partner van een lieve vriendin, bewust levensgenieter, muziekliefhebber en een student van het leven. Ik beoefen nu meer dan 10 jaar Yoga om mezelf te ont-dekken, te helen en een mooier leven te hebben. Door Yoga ontdekte ik ook mijn gave om mensen te helpen. Ik ben heel dankbaar om deze gave in te mogen inzetten.

Lees hier meer over mij.

Retreats

Een retreat is de ultieme vakantie voor lichaam en geest. Je wordt volledig verzorgd met heerlijk eten, ontvangt inspirerende lessen en je hebt alle tijd voor een massage of energetische therapie sessie. Goed gezelschap en een mooie omgeving, maken dat je ontspannen én opgeladen weer terugkomt van een retreat. Zie hier voor data dat ik meega als behandelaar of docent.

© Copyright 2023 - Indicate Spirit