Reviews

Hieronder vind je een aantal reviews van mijn cliënten. Besef bij het lezen dat elke ervaring uniek is. Reviews kan je ook vinden op Google.

“Heel bijzonder”

Ik heb 2 energetische behandelingen bij Eric gehad en die waren heel bijzonder. De eerste sessie concentreerde zich op het wegnemen van een, door burn-out veroorzaakte, blokkade in mijn lichaam. Een mooie en ontroerende ervaring met definitieve verlichting van de klachten. Tijdens de 2e sessie voelde ik de energie door mijn lichaam golven en ging met een blij gevoel en vol energie de deur weer uit. Ik kan het iedereen aanraden en zal ook zeker weer een sessie bij Eric boeken als ik in de buurt ben.

Bedankt Eric voor deze fijne ervaringen!

“Na een paar sessies ben ik nu helemaal van de krampen verlost.” 

Ik had al een tijdje last van heftige spierkrampen in mijn been en van alles geprobeerd om er van af te komen: fysiotherapie, magnesium, oefeningen. Het hielp soms een beetje maar het kwam toch telkens terug. Bij toeval kwam ik, via via, bij Eric terecht. Zijn massage was een heel nieuwe ervaring. Hij gebruikt geen fysiek kracht, maar is wel heel intensief met het lichaam bezig. Het lijkt wel of hij een extra zintuig heeft om te voelen wat er daar binnen allemaal aan de hand is. Na een paar sessies ben ik nu helemaal van de krampen verlost. En ook voelt mijn onderrug relaxter aan (die had hij ook maar meteen aangepakt ;).

“Ik voel me zoveel beter! Er is rust gekomen.”

Een jaar geleden heb ik Eric ontmoet tijdens een midweek in Zeeland van My Own Retreat/FIT body & mind. Tijdens die week heb ik een energetische behandeling geboekt. Na de behandeling voelde ik meteen een enorm verschil. Ik voelde mij ‘lichter’ en had geen last meer van een bepaalde klacht.

Dit jaar had ik verschillende lichamelijke klachten. Hoewel Eric op een uur rijden van mijn huis zijn behandelingen geeft, vond ik het meer dan de moeite waard om die rit te maken. Nu, na 3 behandelingen, voel ik mij zoveel beter! Een heel fijne bijkomstigheid is dat ik weer dieper slaap. Er is rust gekomen.

“Voor het eerst dat ik op deze manier veel dieper contact kon maken met het gevoel van liefde en blijdschap.”

Hi Eric, ik vond onze sessie met energetisch werk een hele bijzondere ervaring en was zo ontzettend verbaasd over dat lachen. Voor mij voor het eerst dat ik op deze manier veel dieper contact kon maken met het gevoel van liefde en blijdschap van wat jij de Bron noemt. Alsof je me een zetje in de juiste richting hebt gegeven. Ik kan ook na de massage nog steeds bij dit gevoel/perspectief en loop dan met een glimlach rond. Verder is mijn solar plexus veel rustiger en opener sinds de massage, dat voelt heel prettig.

Fijn om te weten dat dit bestaat. Dankjewel!

“Na deze sessie voelde ik mij zoveel beter en lichter, het was echt ongelooflijk.”

Ik heb meerdere sessies energetische therapie bij Eric gehad en die waren voor mij heel speciaal. Ik liep al lang rond met een oud trauma in mijn buikgebied en vond het vooraf heel spannend om bij Eric een behandeling te boeken, maar ik voelde dat ik het moest doen. De energie die tijdens mijn eerste sessie was zo zuiver en helend dat mijn trauma helemaal werd weggenomen. Na deze sessie voelde ik mij zoveel beter en lichter, het was echt ongelooflijk. Ik ben heel dankbaar voor deze ervaring!

“Eindelijk verlost van de chronische pijn in mijn schouder”

Eric heeft me in 3 sessie van mijn chronische schouderpijn afgeholpen! Ik kwam al jaren bij mij fysiotherapeut, manueel therapeut en mijn acupuncturist maar mijn rechter schouder bleef maar gevoelig en stijf. Eric heeft als enige tijdens de behandeling de link gelegd tussen spanning in mijn buik en mijn grote buikspier, mijn rechter heup (had geen idee dat hij helemaal vastzat) en mijn schouderpijn en heeft deze tijdens de sessie losgemaakt. Heerlijk zo’n vrij gevoel!

Nogmaals heel erg bedankt Eric 🙏

“Ik voelde me weer sterker en krachtiger.”

Al maanden voelde ik me moe, weinig energie, weinig levenslust in het algemeen. Ik riep de hulp van Erik in voor een energetische therapie sessie. Hij gaf me vertrouwen, en liet me voelen dat ik veilig was. De sessie was zacht maar intens. Na de sessie voelde ik me even wat onwennig, maar in de dagen erna stabiliseerde dat en voelde ik me weer sterker en krachtiger. Deze energetische behandeling was diepgaand en heel professioneel uitgevoerd. Dankjewel Erik.

“Ik heb weer kracht om nieuwe dingen aan te pakken.”

Na 2 behandelingen van Eric heb ik enorm vooruitgang geboekt. Ik was onrustig, angstig, had blokkades om nieuwe stappen te ondernemen. Ik heb weer kracht om nieuwe dingen aan te pakken.

Wat een super ervaring, dank je wel!

“Op dit moment heb ik zelfs helemaal geen last meer van rugklachten.”

Omdat ik last had van mijn onderrug, heb ik recentelijk een energetische behandeling van Eric mogen ontvangen. Ik dacht eigenlijk een massage te krijgen omdat ik deze enige jaren geleden ook had gekregen van Eric. Deze keer was het echter een energetische therapie sessie. Ik moet zeggen dat het voor mij een aparte gewaarwording was, maar dat Eric de behandeling met volle overtuiging geeft. Je kan duidelijk merken, zien (en horen) dat hij het met overgave doet!

Zoals hij zelf op zijn website ook aangeeft, is het ook goed om sceptisch te zijn, en dat ben ik ook ten opzichte van dit energetisch werk. Naast het energetisch werk, heeft Eric tijdens mijn behandeling ook diverse goede adviezen en oefeningen gegeven die ik kan doen om mijn rug te versterken en tevens soepeler te maken. De volgende dagen ging het duidelijker beter met mijn rug en op dit moment heb ik zelfs helemaal geen last meer van rugklachten. Of dit nu komt door de oefeningen of door het energetisch werk, vind ik nog steeds lastig om te bepalen, maar ik zou zeker zeggen als je klachten hebt die op andere manieren lastig te verhelpen zijn, probeer dan zeker eens een behandeling van Eric!

“… de meeste pijn intussen verholpen. Geen enkele dokter of kinesist is daar ooit in geslaagd. “

Ik moet toegeven dat ik niet meteen het yoga-type was, maar de lessen van Eric hebben me echt positief verrast. Ik had al jaren last van pijn in de onderrug. Door de oefeningen en de trigger-point technieken die Eric me aangeleerd heeft is de meeste pijn intussen verholpen. Geen enkele dokter of kinesist is daar ooit in geslaagd. En misschien nog belangrijker: Eric leerde me dat ons hoofd verbonden is met ons lichaam ;-)

Mensen zijn vandaag de dag zo druk bezig, dat we soms vergeten om even rust te nemen en te voelen wat de rest van ons lichaam te vertellen heeft. Probeer dat maar eens, en experimenteer dan met Eric’s oefeningen om te zien wat het effect is. Je staat soms versteld van het resultaat.

Bedankt Eric, voor je ‘gezond verstand yoga’

“Veel massages mogen ontvangen van diverse collega’s maar deze massage doet iets met je”

Op een zeilboot in Turkije heb ik een mooie en vooral diepe massage mogen ontvangen van Eric. Ik kende Eric niet en ik had ook niet gelijk gezegd dat ik een massage wilde. Ik ben zelf al 30 jaar masseur en nogal kritisch, maar deze massage van Eric was boven verwachting.

Na enkele dagen Yoga van Eric te hebben gekregen begon zijn fijngevoeligheid op te vallen. Hij duwt niet door om je in een houding te krijgen en ziet dat er geen ruimte is in schouders of heupen. Daardoor heb ik een massage geboekt en dat was een hele bijzondere ervaring. Eigenlijk moeilijk te verwoorden, want dit is iets wat je moet meemaken en zelf voelen. De massage gaat heel diep zonder veel druk te voelen en zonder pijn te voelen. Maar het effect van deze massage is dat er oude opgeslagen pijn kan worden geheeld. Veel massages mogen ontvangen van diverse collega’s maar deze massage doet iets met je. Het is niet alleen maar spieren losmaken of lekker ontspannen, maar een spirituele ervaring. Dit had ik ook gezien bij de andere meisjes op de boot na de massage. Deze massage is voor iedereen goed, maar ik denk dat als er mensen zijn die niet bij hun gevoel kunnen komen hier na enkele sessies veel baat bij zullen hebben. Uiteraard ga ik nog een massage boeken als ik in de buurt van Haarlem ben.

“Fijne sessie met diepe ontspanning”

Fijne sessie gehad bij Eric! Vond het van te voren een beetje spannend, aangezien ik niet precies wist wat er ging gebeuren. Tijdens de sessie gebeurde er veel in mijn lichaam, voelde van alles. Eric voelde goed aan waar de spanning zat en wist deze met minimale (fysieke) aanraking te verminderen. Ook wist hij mij tijdens de sessie in een diepe ontspanning te brengen, welke de rest van de dag nog heeft voortgezet.