sceptisch over energy healing Haarlem

Sceptisch?

“Sceptisch zijn wil zeggen dat men iets in twijfel trekt. Het doelt op een zekere achterdochtigheid, al heeft dat woord een iets negatievere bijklank dan wat sceptisch inhoudt.”

www.ensie.nl/definitie/Sceptisch

Ik vind dat er niets mis mee is, om sceptisch te zijn. Ik ben het al heel mijn leven. Juist de volledige overtuiging dat je gelijk hebt, zorgt vaak voor problemen. Hierdoor sta je namelijk niet meer open voor nieuwe mogelijkheden en ideeën. De wereld is veel te complex om volledig overtuigd te zijn van je eigen gelijk. Een open mind houden is erg belangrijk.

Sceptisch over energy healing

Ik geef nu energetische therapie sessies. Tien jaar geleden toen ik nog enkel werkte als software ontwikkelaar had ik nooit verwacht dat ooit te gaan doen. Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik nieuwsgierig naar wat er nu precies gebeurt tijdens mijn energetische therapie sessies (ook wel energy healing genoemd). Helaas is de “normale” westerse wereld vooral bezig met het onderzoek naar medicijnen en niet naar het herstel van onze natuurlijke energiestroom. Ik hoef je vast niet uit te leggen waarom dit zo is. Gelukkig zijn er toch meer mensen nieuwsgierig. Onlangs ontdekte ik Dr. Bill Bengston. Hij noemt zichzelf sceptisch en doet al 30 jaar wetenschappelijk onderzoek naar energy healing. Met zijn vorm van healing is hij in staat om kanker te genezen bij muizen. Deze onderzoeken zijn al regelmatig herhaald met steeds hetzelfde resultaat. Wow! Ik vraag me dan af, waarom staat dit niet op de voorpagina van de krant?

Uit het jarenlange onderzoek zijn opvallende resultaten naar voren gekomen. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij in staat is om bepaalde soorten kanker volledig te genezen. Enkel door het gebruik van zijn intentie en zijn handen. En zelfs als de muizen opnieuw deze kanker krijgen ingespoten (ja, vreselijk onderzoek), worden ze niet meer ziek. Verder heeft hij ook aangetoond dat deze heling ook op afstand werkt. Als je hierover meer wilt weten dan kan ik dit interview met Dr. Bill Bengston aanraden op YouTube .

Laten we blijven ontdekken. Onszelf en de wereld waarin wij leven. En vooral ook de plek die wij willen innemen in deze wereld. Met een open mind, want er is meer dan we kunnen meten en zien.