Yoga retreat Zeeland 30 juli – 1 aug 2021

Een yoga retreat is de ideale manier om even helemaal tot jezelf te komen. Om even uit je dagelijkse wereld te stappen. Je hoeft even helemaal niets, er wordt goed voor je gezorgd en je bent actief bezig met ontspannen in de workshops. En je kan jouw ervaring nog verder verdiepen met massages en energetische behandelingen. We zijn op een heerlijke lokatie in Zeeland met een zwembad, sauna, mooie tuin en heerlijk gezond eten.

Free Spirit Yoga

We gaan in dit Free Spirit Yoga retreat samen op weg naar meer vrijheid. De laatste maanden werd onze vrijheid zo ingeperkt door alle Corona maatregelen. Hoe fijn is het om deze vrijheid langzaam weer terug te krijgen. Onze vrijheid wordt echter niet alleen van buitenaf ingeperkt, onze denkpatronen, onverwerkte emoties en lichamelijke problemen beperken ons ook. Als we onszelf hiervan bewust worden kunnen we deze beperkingen transformeren. Hierdoor krijgen we meer vrijheid in onszelf.

“Surrender your ego, be free, be free to yourself!”

Queen, Innuendo

Mijn lessen zijn gericht op het bewust worden en afvoeren van spanning zodat levensenergie weer kan gaan stromen. In de lessen worden technieken uit yoga, mindfulness gecombineerd met energetisch lichaamswerk. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen toegankelijk, maar zijn tevens een uitnodiging om jezelf op een diep niveau te ont-dekken en te helen. Hierdoor zijn de lessen voor alle niveaus interessant. Lees hier meer over mijn visie op Yoga.

Ga je met mij mee ontdekken?

Voor meer informatie en aanmelden: My Own Retreat