energy healing Haarlem

Energy healing Haarlem

Healing

Veel mensen vinden healing een zweverig woord. Dat heb ik zelf ook lang gehad. Het woord wordt voornamelijk gebruikt in hoek van spiritualiteit. De letterlijke betekenis van het woord healing is “heel worden” oftewel genezing. Energetische therapie is daarom ook een vorm van healing. Ik vind “heel worden” zelf een hele mooie uitleg, omdat de richting aangeeft naar eenheid. Zowel in onszelf als met alles om ons heen. Om weer heel te worden zullen we alle blokkades moeten opruimen die zorgen voor afscheiding. We zien onszelf vaak als afgescheiden individu, maar dat is maar een illusie. Er zijn momenten dat we onszelf los kunnen maken uit deze illusie en dan een ervaring hebben waarbij je alles als eenheid ervaart. Dit is moeilijk uit te leggen in woorden, maar iedereen die wel eens een éénheidservaring heeft gehad, weet wat ik bedoel. Je kan zo’n ervaring krijgen via meditatie of Yoga, maar ook bij het luisteren of spelen van muziek. Ik heb ook dergelijke ervaringen gehad die mijn perspectief op het leven totaal hebben veranderd (zie ontdekking van mijn gave). Deze ervaring bevestigden voor mij datgene wat ik intuïtief eigenlijk al wist. Hierdoor zijn in mij deuren geopend, waardoor ik nu als energetisch therapeut healing sessies begeleidt. Deze sessies zijn voor mij ook vaak bijzonder en geven mij het gevoel dat ik even “de magie van het leven” mag aanraken.

Natuurlijke staat

Ik had een keer een cliënte die last had van somberheid en burnout klachten. Halverwege de sessie zag ik aan haar gezicht dat ze iets binnen hield en toen ik haar vroeg wat het was, begon ze opeens te lachen. Ze werd van binnenuit zo blij werd dat ze kon gewoon niet meer stoppen met lachen. Ze had weer verbinding gemaakt met haar natuurlijke staat van Liefde en blijheid. Zo mooi om mee te maken.

Healer?

Clienten geven aan dat ze zich na een sessie weer ge-heel-d voelen. Oftewel healing vindt plaats al maakt mij dat niet tot een healer. Ik ben het kanaal waardoor healing kan plaatsvinden en hoe minder “ik” mij bemoei met het proces hoe beter het lijkt te gaan. De kunst is voor mij om mezelf open te stellen en mij intuïtief te laten leiden. Dit staat ook goed omschreven in het inspirerende boek Oorspronkelijk Jin Shin van Mieke Berger

Als je het gevoel hebt dat ik iets voor je kan doen, neem dan contact met mij op.